• Nadja op Kasia
    Nadja op Kasia
  • Katja en Maria aan de appeltaart
    Katja en Maria aan de appeltaart
  • Wilga wil een duik nemen
    Wilga wil een duik nemen

GASTENBOEK

Hoi Bert,

Bij deze het stukje voor het gastboek.

Met een heel leuk gezelschap hebben wij onze vakantie op Brama Mazurska gevierd. We waren te gast van 21/07 t/m 28/07. Dit was weer veel te snel voorbij. Vorig jaar had ik ook al genoten van een vakantie op deze plek en was dan ook zeer gelukkig dit nog een keer te kunnen herhalen.
Het was een fantastische week. Net als vorig jaar heb ik de hele week op Kofeina gereden, echt een geweldig paard!
De ritten onder begeleiding van Domenika waren heerlijk. Het omhoogstormen op het slagveld van Grunwald vond ik toch wel het topmoment.
Ook naast het rijden is er nog vanalles te beleven. We zijn bijvoorbeeld twee keer gaan zwemmen in een meer in de buurt. De ridderspelen konden door het slechte weer niet doorgaan, maar deze werden nu door Bert zelf georganiseerd en waren nog leuker!

Ik zal iedereen missen, maar ook deze keer hoop ik er weer terug te keren!

Bedankt Bert (en iedereen anders die de week zo geslaagd heeft gemaakt)

Groetjes, Marina

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Deze vakantie van 21 juli tot 28 juli was net als vorig jaar weer heel gezellig en goed geslaagd!!
Leuke groep gehad met Ellis, Isabelle, Wouter, Tarja, Jan en Marina. Weer als vorig jaar gereden op Wilga natuurlijk, een enorm fijn en lief paard. Goede ritten gehad onder begeleiding van Domenica, veel genoten van alles. Heel veel plezier gehad met iedereen die er deze week was!!

Bedankt iedereen voor weer een super vakantie en zeker tot volgend jaar!!

Groetjes,

Katja Kroon
-------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hallo Bert
Hoe is het bij jullie in Polen.
Vorig jaar augustus hebben wij: Nico, Lisanne Marjolein, en ik, Ivonne, bij jullie een geweldige week met de huifkar gehad. Het komt nog regelmatig ter sprake bij ons, en het is zelf zo ver gegaan, dat de hond die we in nov. hebben gekregen nu Kasia heet.
Dat wil toch wat zeggen of niet dan....
Dit jaar zijn we niet in Polen geweest, maar we hebben het er af en toe al over wat we volgend jaar willen gaan doen De meiden lijkt het geweldig om misschien nog een paar rijlessen te hebben, en misschien een of meerdere tochtje(s) op het paard door het schitterende landschap van Polen.
Wij (Nico en ik) kunnen dan misschien ook meedoen, of soms wat tochtjes maken met de huifkar, of misschien wel op de fiets, die we dan zelf mee kunnen nemen. Misschien is het dan mogelijk dat we onze tent bij jullie in de tuin, of ergens op het land neer kunnen zetten.
Wil je hier eens over nadenken, en bekijken welke mogelijkheden er zijn, en dan natuurlijk ook wat de kosten hier van zijn.

Laat het me in ieder geval weten of je hier wat mee wilt of kunt doen, en mocht dat niet het geval zijn, laat het me dan ook weten, zodat we misschien naar wat anders op zoek moeten

Alvast bedankt voor de moeite en hopelijk tot mails

--------------------------------------------------------------------------------------------

Haa Bert..

Hier Nadia..
we zijn weer in Nederland en alles gaat goed...
Ojah (bijna veregeten) heb je mijn tekening gekregen? en Dominika ook?
Ik mis Jullie echt heeeel erg..:(:(:(
Maar jah hoe is het?
Geef alle paarden een dikke knuf van me en doe Mirella,Dominika,Jagotta en Jullia de groeten van me..

-XxX- Van Nadia..

P.S. Tot hopelijk volgend jaar en anders tot over 5 jaar (dan kom ik net als Mirella helpen enz. als jij het goed vind Jagotta vond het wel goed
-------------------------------------------------------------------------------------------

Hey Bert,

Ik heb een fantastische week gehad in Polen. Afgelopen zomer (2007) heb ik de trektocht gedaan samen met 2 vriendinnen. Ook waren er in onze groep nog 2 Nederlanders die dezelfde tocht geboekt hadden. Het was erg gezellig. Ik vond het landschap ideaal om te paardrijden. Vooral de lange galloppades over de velden en in Grunwald vond ik geweldig! Ook was het de eerste keer dat ik te paard het water inging. Een moment om niet te vergeten. Dominica heeft ons erg goed begeleid en het was heel gezellig met haar. Vooral het kampvuur aan het meer was erg sfeervol. Heb toen zelfs nog wat vallende sterren gezien. Verder was het eten erg goed. Ik vond het kortom een prachtige week, ik zou zeggen er is geen betere manier om Polen te verkennen!

Groetjes, Lisa

-------------------------------------------------------------------------------------------

Hey Bert,
Mijn stage van 5 weken in Polen was echt geweldig! Het verzorgen van de paarden, de buitenritten en het genieten van de mooie omgeven was super! Elke week nieuwe gasten waar we veel lol mee hebben gehad! Vooral de trektocht met de gasten door de bossen en slapen in de middle of nowere. Polen heeft een mooie natuur waar je echt van kan genieten en vooral met de buitenritten. Het samen werken met Dominica was ook heel leuk,! En niet te vergeten, het lekker eten van Jagodda! Mij zie je volgend jaar zeker weer!

Groetjes, Mirelle
---------------------------------------------------------------------------------------------

Dag Bert,
Hierbij dan het stukje voor het gastenboek. Wel een beetje laat, maar het is hier helaas iets drukker dan het weekje paardrijden in Polen.

Het was een prachtige week in augustus met heel veel zon en nog meer paardrijden. Ik had nooit gedacht dat Polen, vermits het zo dicht bij Rusland in het noorden ligt, zo een goed zomerweer heeft, zeker met onze verregende zomer in België. Ik heb met Sekrecja gereden en me met haar heel goed geamuseerd; ze is een heel braaf paard, maar wel met genoeg pit.

Het eten in Polen is echt heel goed en meer dan genoeg. Gelukkig was er het paardrijden want anders waren de kilo's er zo bij gekomen.
Groeten aan iedereen in Brama Marzurska, en speciaal aan onze begeleidster Dominica.

Michel