VERHALEN

 • Huifkar vakantie van Peter Marion en David

  2017  Omdat wij van eerdere huifkartochten door Drenthe en Hongarije heerlijk genoten hebben van eerdere vakantie’s.
  Zijn wij op zoek gegaan naar een huifkartocht door Polen.
  Wij kwamen hiervoor terecht bij Bert. ............................................................

 • Angela van der Elst

  Het kwam door een paar woorden: kar, paard, Duizend meren gebied. Die lokten me naar Polen, en mijn twee zonen wilden mee. Na een spoedcursus mennen zitten drie voormalig paardenleken op een bok. Een oma op een fiets haalt ons in. ‘Dit is veel leuker dan autorijden.’

  Door Angela van der Elst

  ‘Prrr! Prrrrrrr! Stoei!’ Mijn zonen en ik doen er verbaal alles aan om ons paard tot stilstand te krijgen. In het Pools, want in Polen verstaan paarden geen hu en ho. Hier luisteren ze naar pr en stoei.

 • Good memories from my holiday

  Good memories from my holiday

  "It was the last week in July 2007. I had reserved a horse riding holiday in Poland Uzdowo, at Brama Mazurska. The driver of the ranche picked me and two other girls from the Airport of Warshaw. The transportation was ok and made it easy to reach the ranche. ........

   

 • Het verhaal van John

  Op het vliegveld werd ik bij de bagageband begroet door een jongeman. “Hallo John”. Ik was verrast. Hoe kende hij mijn naam? Het bleek Thomas te zijn, de zoon van de eigenaar van Brama Mazurska. Hij wist dat er in het vliegtuig een paardrijgast moest zitten en hij had gegokt dat ik dat was.

 • Weekje genieten in mooi Mazzurië!

  Weekje genieten in mooi Mazzurië!

   

  Het heeft ons ongeveer zes weken gekost om de heimwee na afloop van de vakantie op Bert’s domein ‘Brama Mazurska’ te boven te komen.

  De ruimte, het eindeloze rijden, de paarden, honden, zwijnen, reeën, konijnen en Bert: (bijna) allemaal even leuk.